'TV Film' Genre - Pagina 1

Christmas in Love (2018)

Christmas in Love

De beschrijving van de film Christmas in Love in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

It's Christmas, Eve (2018)

It's Christmas, Eve

De beschrijving van de film It's Christmas, Eve in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

A Veteran's Christmas (2018)

A Veteran's Christmas

De beschrijving van de film A Veteran's Christmas in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Behind the Movement (2018)

Behind the Movement

De beschrijving van de film Behind the Movement in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

My Dinner with Hervé (2018)

My Dinner with Hervé

De beschrijving van de film My Dinner with Hervé in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Megalodon (2018)

Megalodon

De beschrijving van de film Megalodon in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Frosty the Snowman (1969)

Frosty the Snowman

De beschrijving van de film Frosty the Snowman in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Trolls Vakantiespecial (2017)

Trolls Vakantiespecial

Wanneer de Koningin van de Trollen, Poppy, ontdekt dat de Bergens geen vakanties hebben, vraagt ze haar vrienden, Tak en het Snack Pack, om haar te helpen vaka...

The Wizard of Lies (2017)

The Wizard of Lies

The Wizard of Lies volgt het uitgebreide bedrog waarvan Bernie Madoff zich jarenlang bediende voor persoonlijk gewin, over de ruggen van ontelbare slachtoffers ...

Rudolph, the Red-Nosed Reindeer (1964)

Rudolph, the Red-Nosed Reindeer

De beschrijving van de film Rudolph, the Red-Nosed Reindeer in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Threads (1984)

Threads

De beschrijving van de film Threads in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Black Hole (2006)

Black Hole

Het Nationaal Laboratorium in St. Louis. Een experiment met de deeltjesversneller gaat gruwelijk mis en leidt tot de formatie van een zwart gat hier op aarde. N...

Red Nose Day Actually (2017)

Red Nose Day Actually

Na dertien jaar is de cast van Love Actually weer bij elkaar. Hoe is het hun personages in de tussentijd vergaan? Dat laat deze special, gemaakt voor het goede ...

Hellboy Animated: Sword of Storms (2006)

Hellboy Animated: Sword of Storms

De beschrijving van de film Hellboy Animated: Sword of Storms in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

7 Days in Hell (2015)

7 Days in Hell

De beschrijving van de film 7 Days in Hell in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Sharknado 5: Global Swarming (2017)

Sharknado 5: Global Swarming

De beschrijving van de film Sharknado 5: Global Swarming in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

The Lover in the Attic (2018)

The Lover in the Attic

De beschrijving van de film The Lover in the Attic in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

The Child in Time (2017)

The Child in Time

Het leven van een auteur van kinderboeken wordt ondersteboven gedraaid wanneer zijn dochtertje vermist wordt....

Flowers in the Attic (2014)

Flowers in the Attic

De beschrijving van de film Flowers in the Attic in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Dirty Dancing (2017)

Dirty Dancing

Het is de zomer van 1963. De 17-jarige Frances 'Baby' Houseman brengt met haar ouders en haar oudere zus Marjorie de vakantie door op het resort van het hotel C...